Dierenkliniek PETcomfort Utrecht

Vandaag geopend van 08.30 tot 19.00

Dierenartspraktijk Utrecht / Lunetten

Als sinds een tijd voert dierenartspraktijk Utrecht Lunetten diergeneeskundige handelingen uit bij onze klanten thuis. Nu heeft petcomfort sinds dit jaar een eigen dierenartspraktijk in Utrecht / Lunetten geopend. Dit komt allemaal door de enorme groei die ons bedrijf heeft mee gemaakt.
Onze Dierenartspraktijk in Utrecht / Lunetten is modern en beschikt over alle moderne technieken en is van alle gemakken voorzien. Dit allemaal om uw dier de beste zorg te geven en zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Wij streven naar het beste voor uw huisdier, dit omdat hij/zij ook het beste verdiend!

Spoedgeval en dierenartspraktijk PETcomfort gesloten?

Er bestaat sinds 16 mei 2011 de mogelijkheid om, indien Dierenarspraktijk petcomfort gesloten is en u heeft een spoedgeval, een beroep te doen op SGMN. Zijn kunnen uw huisdier de spoedeisende hulpverlenen als onze dierenartspraktijk in Utrecht / Lunetten gesloten is. Deze spoedkliniek is een onderdeel van de Universiteitskliniek van Gezelschapsdieren. Deze spoedkliniek is een onderdeel van de Universiteitskliniek van Gezelschapsdieren. U weet zeker dat uw huisdier hier aan het goede adres is! U krijgt zelfs ook nog korting als klant van Dierenartspraktijk PETcomfort! Wij zijn namelijk aangesloten bij SGMN.

Petcomfort Utrecht / Lunetten – Meer dan een Dierenartspraktijk

Behalve onze dierenartspraktijk in Utrecht, Lunetten, heeft PETcomfort meer te bieden voor uw huisdier. Zo hebben wij sinds 2005 een succesvolle hondenuitlaatservice. Deze uitlaatservice is de grootste van Utrecht en omstreken. We hebben inmiddels 4 bussen rondrijden.Ons werkgebied bestaat uit Utrecht, Vleuten, Maarssen, Westbroek, Bilthoven,De Bilt, Soesterberg, Soest en Baarn.