Dierenkliniek PETcomfort Utrecht

Vandaag geopend van 08.30 tot 19.00

Hondenuitlaatservice Utrecht

PETcomfort is in 2005 begonnen met de hondenuitlaatservice en dierenarts aan huis dienst. Ons streven was een zo flexibel mogelijke en professionele service te verlenen aan huisdier eigenaren onder het motto: Gemak voor dier en mens.

Werkgebied: Utrecht en omgeving

Onze hondenuitlaatservice is uitgegroeid tot één van de grootste hondenuitlaatservices van Utrecht en omstreken. Ons werkgebied bestaat uit

De hondenuitlaatservice heeft inmiddels 3 bussen rondrijden en heeft tijdens deze groei de goede relatie met haar klanten en huisdieren weten te behouden.

10% korting op dierenarts kosten

Klanten van onze hondenuitlaatservice profiteren van 10% korting op de kosten voor de dierenarts (exclusief voer).

Bekijk onderstaande film voor een impressie van onze hondenuitlaatservice.

Tarieven hondenuitlaatservice:

Voor meer informatie over de tarieven, zie deze pagina: Tarieven.

Aanmelden voor hondenuitlaatservice

Wanneer u interesse heeft in onze wandelservice kunt u altijd bellen naar 030-2885444, mailen naar info@petcomfort.nl of het contactformulier invullen.

23_Petcomfort_40

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, nemen we u vervolgens mee op proefwandeling. Bij geschiktheid worden vervolgens de inschrijfformulieren doorgestuurd en kunt u al uw vragen stellen. Tijdens de wandeling bespreken we ook het gedrag van uw hond, zoals gehoorzaamheid en sociaal gedrag in een groep honden, welke vereist zijn om gebruik te kunnen maken van onze hondenuitlaatservice.

Uniek: online agenda

Nadat u bent ingeschreven, krijgt u toegang tot de online wandelagenda. In deze agenda ziet u op welke dagen uw hond(en) mee gaan met de hondenuitlaatservice. Wanneer u op vaste dagen gebruik wilt maken van de hondenuitlaatservice, kunt u dit ook zelf online regelen. U hoeft dit niet eenmalig aan ons door te geven om in te voeren.

Extra dag inplannen
Wanneer u uw hond een keer extra mee wilt laten lopen met onze hondenuitlaatservice, dan kunt u dit zelf eenvoudig inplannen via de digitale agenda. Uiteraard kunt u ook zelf (vaste) wandelingen verwijderen.

Wandelingen worden maandelijks na afloop gefactureerd.