Hondenuitlaatservice Utrecht

22_Petcomfort_35PETcomfort is in 2005 begonnen met de hondenuitlaatservice en dierenarts aan huis dienst. Ons streven was een zo flexibel mogelijke en professionele service te verlenen aan huisdier eigenaren onder het motto: Gemak voor dier en mens.

 

Werkgebied: Utrecht en omgeving

Onze hondenuitlaatservice is uitgegroeid tot één van de grootste hondenuitlaatservices van Utrecht en omstreken. Ons werkgebied bestaat uit

De hondenuitlaatservice heeft inmiddels 4 bussen rondrijden en heeft tijdens deze groei de goede relatie met haar klanten en huisdieren weten te behouden.

10% korting op dierenarts kosten

Klanten van onze hondenuitlaatservice profiteren van 10% korting op de kosten voor de dierenarts (exclusief voer).

Wandeltijden hondenuitlaatservice

De hondenuitlaatservice wandelt op maandag t/m vrijdag, ongeveer 1 uur per wandeling:

  • ochtend groep: tussen 10.00-11.30
  • middag groep: tussen 13.00-15.00

Ook tijdens vakanties
Als één van de weinige hondenuitlaatservices in de omgeving Utrecht wandelen wij het hele jaar door, dus ook tijdens vakanties.

Wandellocaties
De honden worden uitgelaten op plaatsen waar honden los mogen lopen, zoals onder andere op

  • de Gageldijk in Utrecht
  • bij de kleine plas in Maarssen
  • in het bos bij Soesterberg
  • naast paleis Soestdijk in Baarn.

Bekijk onderstaande film voor een impressie van onze hondenuitlaatservice.

Tarieven hondenuitlaatservice:

Voor meer informatie over de tarieven, zie deze pagina: Tarieven.

Aanmelden voor hondenuitlaatservice

23_Petcomfort_40Wanneer u interesse heeft in onze wandelservice kunt u altijd bellen naar 030-2885444, mailen naar info@petcomfort.nl of het contactformulier invullen.

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, plannen wij een intakegesprek met u. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en wordt het aanmeldingsformulier ingevuld. Tijdens het gesprek bespreken we ook het gedrag van uw hond, zoals gehoorzaamheid en sociaal gedrag in een groep honden, welke vereist zijn om gebruik te kunnen maken van onze hondenuitlaatservice.

Uniek: online agenda

Nadat u bent ingeschreven, krijgt u toegang tot de online wandelagenda. In deze agenda ziet u op welke dagen uw hond(en) mee gaan met de hondenuitlaatservice. Wanneer u op een vaste dag gebruik wilt maken van de hondenuitlaatservice, plannen wij deze eenmalig voor u in.

Extra dag inplannen
Wanneer u uw hond een keer extra mee wilt laten lopen met onze hondenuitlaatservice, dan kunt u dit zelf eenvoudig inplannen via de digitale agenda. Uiteraard kunt u ook zelf (vaste) wandelingen verwijderen.

Wandelingen worden maandelijks na afloop gefactureerd.