4,7 | 54 Reviews

Vandaag geopend van 08.30 tot 18.00

Volledige gezondheidsinspectie vanaf € 45,00

Honden en katten wachten in een aparte wachtkamer

Bespaar ruim 20% met het PETcomfort Zorgplan

Dierenarts Kanaleneiland

Bent u op zoek naar een dierenarts in Kanaleneiland Utrecht? Onze dierenkliniek is vanuit Kanaleneiland snel en goed bereikbaar. We bieden professionele zorg in een rustige omgeving, waardoor uw huisdier zich veilig en op zijn gemak voelt. Onze toegewijde dierenartsen staan klaar om uw geliefde metgezel de beste zorg te bieden.

  • Volledige gezondheidsinspectie vanaf € 45,-
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Honden en katten wachten gescheiden van elkaar in de wachtkamer
  • Bespaar 10% op behandelingen en ruim 20% op de preventieve zorg voor uw dier als PETcomfort zorgplan lid

Bel: 030 288 5444 Maak een afspraak

Met spoed een dierenarts in Kanaleneiland nodig?

Soms doen zich omstandigheden voor waarin uw huisdier onmiddellijk medische hulp nodig heeft, zoals bij een verkeersongeluk of wanneer het plotseling kortademig is of een voorwerp heeft ingeslikt. Neem in dergelijke gevallen direct contact met ons op. Onze dierenartsen staan klaar om uw huisdier snel de zorg en aandacht te geven die het nodig heeft in noodsituaties.

Spoed tijdens openingstijden

U bent van harte welkom in onze kliniek van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 18.00 uur. Mocht er zich onverhoopt een spoedgeval voordoen binnen deze tijden, neem dan direct contact met ons op. Ons toegewijde team staat paraat om uw huisdier de benodigde spoedzorg te verlenen.

Bel ons spoednummer

Spoed buiten openingstijden

Heeft u met spoed een dierenarts in Kanaleneiland nodig buiten onze openingstijden? Neem dan contact op met de Spoedkliniek Utrecht. Zij zijn beschikbaar na 18.00 uur op werkdagen en gedurende het hele weekend. Uw huisdier verdient ook buiten de standaard kantooruren de zorg en aandacht die het nodig heeft. De Spoedkliniek Utrecht ondersteunt u in dringende situaties.

Bel de spoedkliniek

Diverse behandelingen

Uw geliefde huisdier verdient niets minder dan de allerbeste medische zorg. Onze hoogopgeleide dierenartsen bieden diverse behandelingen aan voor honden, katten en konijnen, maar ook andere kleinere huisdieren zoals cavia’s, fretten en hamsters. Bij Dierenkliniek PETComfort bieden we behandelingen aan voor het algemene welzijn van uw huisdier. Daarom kunt u bij ons niet alleen terecht voor medische zorg bij ziekten, aandoeningen of ongevallen, maar ook voor vaccinaties, controles, medicatie en voeding.

Medicatie en voeding

Is het weer tijd voor nieuwe medicatie voor uw huisdier of wilt u er zeker van zijn dat hij of zij altijd de beste voeding krijgt? Onze dierenartsen adviseren u graag over de juiste voeding en medicatie voor uw trouwe metgezel. Maak eenvoudig een afspraak om de benodigde medicijnen en voeding op te halen. We begrijpen dat uw huisdier unieke behoeften heeft en daarom bieden we zorg op maat die past bij zijn of haar individuele gezondheid en levensstijl.

Bestel medicatie Bestel voeding

Preventieve gezondheidsinspectie

Uw geliefde huisdier verdient de beste zorg, en bij onze dierenartsen zijn ze in vertrouwde handen. We bieden een preventieve gezondheidsinspectie aan vanaf slechts € 45,-. Deze zorg is specifiek gericht op het voorkomen en vroegtijdig opsporen van mogelijke gezondheidsproblemen. Maak vandaag nog een afspraak voor een gezondheidsinspectie en geef uw huisdier de zorg die het nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven.

Maak een afspraak

PETComfort Zorgplan

Bij PETcomfort streven we naar complete zorg voor uw huisdier en ons PETcomfort Zorgplan is daar een essentieel onderdeel van. Met ons Zorgplan proberen we specifieke gezondheidsproblemen bij uw huisdier te voorkomen. Bovendien profiteert u als Zorgplanlid van 10% korting op alle overige behandelingen bij de dierenarts, waardoor we hoogwaardige zorg toegankelijk maken.

Maak een afspraak

Ons team

In ons team van toegewijde professionals staan twee ervaren dierenartsen voor u klaar. Daarnaast werken er altijd twee tot drie assistenten, waaronder een paraveterinair en twee gemotiveerde studenten diergeneeskunde. We bieden deze studenten de kans om waardevolle ervaring op te doen in onze praktijk tijdens hun opleiding.

Bij ons ligt de focus op de behandeling van honden, katten en kleine gezelschapsdieren. Of het nu gaat om een reguliere afspraak of een spoedgeval, ons team staat voor u en uw huisdier klaar om hoogwaardige zorg te bieden.

Bekijk ons team

Ligging praktijk Dierenkliniek PETComfort

In het Hart van Hoograven, aan de Constant Erzeijstraat 2 in Utrecht, verwelkomen we u graag bij onze dierenkliniek. Op slechts 5 minuten rijden van Kanaleneiland bieden we gemakkelijke toegang tot hoogwaardige dierenzorg. Voor degenen die het openbaar vervoer gebruiken, bent u binnen 10 minuten bij onze kliniek. Komt u met de auto? Parkeer dan kosteloos voor onze deur. In onze kliniek bieden we gescheiden ruimtes aan in onze wachtkamer voor honden en katten, hiermee willen we een bezoekje aan de dierenarts voor uw huisdier zo comfortabel mogelijk maken.

Adres:
Constant Erzeijstraat 2
3523 VV Utrecht
Telefoon: 030 288 5444
E-mail: info@petcomfort.nl

Openingstijden:
Maandag:           08.30 tot 18.00 uur
Dinsdag:              08.30 tot 18.00 uur
Woensdag:         08.30 tot 18.00 uur
Donderdag:        08.30 tot 18.00 uur
Vrijdag:                08.30 tot 18.00 uur
Zaterdag:            10.00 tot 13.00 uur
Zondag:               gesloten

Maak een afspraak bij Dierenkliniek PETComfort

Heeft u vragen over onze uitgebreide behandelingen of bent u op zoek naar een toegewijde dierenarts in de buurt van Kanaleneiland? Bij PETcomfort staan we voor u klaar! Maak eenvoudig online een afspraak via ons reserveringssysteem of als u liever persoonlijk contact heeft, bel ons dan op 030 288 5444. We verwelkomen u graag in onze dierenkliniek.

Bel: 030 288 5444 Maak een afspraak