4,7 | 54 Reviews

Vandaag geopend van 08.30 tot 18.00

Bespaar ruim 20% met het PETcomfort Zorgplan

Volledige gezondheidsinspectie vanaf € 45,00

Honden en katten wachten in een aparte wachtkamer

Dierenarts Lunetten

Heeft uw huisdier medische zorg of behandeling nodig en zoekt u een dierenarts in Lunetten? PETcomfort is vanuit Lunetten snel en goed bereikbaar. Bij ons is uw huisdier in professionele en betrouwbare handen. De rustige omgeving in onze dierenkliniek zorgt ervoor dat uw huisdier zich veilig voelt.

  • Veilig en betrouwbare dierenarts
  • Zowel voor spoed als preventieve zorg
  • Aparte ruimte in de wachtkamer voor katten en honden

Maak een afspraak Bel: 030 288 5444

Kom langs met uw huisdier

PETcomfort biedt medische zorg voor:

  • Cavia’s
  • Hamsters
  • Ratten

Medische zorg en behandelingen

Heeft uw hond of kat een ongeluk gehad, is deze ziek of is er sprake van een aandoening? Onze dierenarts voorziet in medische zorg voor uw hond, kat of ander klein huisdier. Naast medische verzorging bij gezondheidsproblemen voeren wij ook behandelingen en diverse operaties uit, zoals sterilisaties en tandheelkundige ingrepen, het maken van röntgenfoto’s en vaccinaties.

Voordelen Dierenkliniek PETcomfort

Een voordeel voor u en voor uw huisdier is dat wij voordelige tarieven hanteren. Daarbij is onze dierenkliniek gemakkelijk bereikbaar met de auto en parkeert u uw voertuig gratis direct voor onze deur. U profiteert bij ons ook van een professioneel en betrokken team van medewerkers die met passie en enthousiasme aan het werk zijn. Wij vinden een persoonlijke omgang belangrijk en doen er alles aan om uw huisdier zich veilig en vertrouwd te laten voelen.

Professioneel team staat voor u en uw huisdier klaar

Wij hebben twee dierenartsen beschikbaar en daarnaast zijn er altijd twee tot drie assistenten werkzaam, waarvan één paraveterinair en twee studenten. Wij bieden diergeneeskunde studenten de kans om tijdens hun opleiding ervaring op te doen in onze praktijk.
Ons team is gespecialiseerd in het behandelen van honden, katten en kleine gezelschapsdieren. Naast dat we op afspraak werken, zijn wij u en uw huisdier ook van dienst bij een medisch spoedgeval.

Rustige sfeer in onze dierenkliniek

Het is voor uw huisdier al spannend genoeg om naar onze dierenarts in te gaan. Daarom doen wij er alles aan om een zo rustig mogelijke omgeving te creëren in onze dierenkliniek. In de praktijk betekent dit onder meer dat wij honden en katten een aparte ruimte bieden in de wachtkamer. Dit komt de rust ten goede, want niet alle honden blijven rustig als deze een kat zien.

Preventieve zorg met Zorgplan

Preventieve zorg is belangrijk voor uw huisdier om specifieke gezondheidsproblemen te voorkomen. Wij bieden u de mogelijkheid voor een vast maandelijks bedrag verzekerd te zijn van preventieve zorg. Het Zorgplan van PETcomfort bestaat onder meer uit de jaarlijkse basisvaccinaties, periodieke gezondheidscontrole, ontwormen en gebitscontrole. Daarnaast geniet u van 10% korting op overige behandelingen bij de dierenarts.

Ligging van onze praktijk

Onze dierenkliniek is gevestigd in Hart van Hoograven aan de Constant Erzeijstraat 2 in Utrecht. Dit ligt op 15 minuten loopafstand van Lunetten. Met het openbaar vervoer staat u binnen 5 minuten in onze kliniek. Komt u met de auto? Parkeer deze dan gratis voor de deur.

Openingstijden

Maandag: 08.30 tot 18.00
Dinsdag: 08.30 tot 18.00
Woensdag: 08.30 tot 18.00
Donderdag: 08.30 tot 18.00
Vrijdag: 08.30 tot 18.00
Zaterdag: 10.00 tot 13.00

 

Maak een afspraak of bel voor meer informatie

Heeft u een vraag over onze behandelingen of zoekt u een nieuwe dierenarts in de buurt van Lunetten? Maak direct online een afspraak of bel naar 030 288 5444. We helpen u graag verder.