Dierenkliniek PETcomfort Utrecht

Vandaag gesloten

Dierenarts in Utrecht Lunetten

U zoekt een goede dierenarts in Utrecht Lunetten? Bij dierenkliniek PETcomfort bent u aan het goede adres! Als sinds een lange tijd voert dierenarts Severina Boslooper diergeneeskundige handelingen uit bij mensen thuis. Nu heeft de dierenarts van PETcomfort ook haar eigen dierenkliniek in Utrecht Lunetten. Deze dierenkliniek is van alle gemakken voorzien en zeer modern. Zodoende kan onze dierenarts uw huisdier de beste behandeling geven die het verdiend.

Spoedgeval, maar dierenarts van petcomfort is niet aanwezig?

In het geval van spoed en uw dierenarts in Utrecht Lunetten is niet aanwezig, dan kunt u sinds 16 mei 2011 terrecht bij SGMN. Deze spoedkliniek is onderdeel van de Universiteitskliniek van Gezelschapsdieren. Omdat dierenkliniek PETcomfort aangesloten is bij het SGMN, kunt u hier terrecht en kunt u ook zelfs korting krijgen. Uw huisdier krijgt dus een optimale behandeling in geval van spoed.

Petcomfort Utrecht Lunetten – Meer dan een Dierenarts

Behalve onze dierenartspraktijk in Utrecht Lunetten, heeft PETcomfort meer te bieden voor uw huisdier. Zo hebben wij sinds 2005 een succesvolle hondenuitlaatservice. Deze uitlaatservice is de grootste van Utrecht en omstreken. We hebben inmiddels 4 bussen rondrijden.Ons werkgebied bestaat uit Utrecht, Vleuten, Maarssen, Westbroek, Bilthoven, De Bilt, Soesterberg, Soest en Baarn. U kunt dus bij dierenkliniek PETcomfort meer verwachten van uw dierenarts!