Dierenkliniek PETcomfort Utrecht

Vandaag geopend van 08.30 tot 18.30

Dierenarts aan huis Utrecht

Let op! Op het moment doen wij géén huisbezoeken.
Dit geldt ook voor onze haal- en brengservice

Bent u niet in de gelegenheid om bij onze dierenkliniek langs te komen? Geen probleem. PETcomfort is namelijk ook dierenarts aan huis in Utrecht en omgeving. Vanuit ons motto ‘gemak voor mens en dier’ komen onze dierenartsen graag bij u langs. Relatief eenvoudige ingrepen zoals vaccineren en chippen zijn prima thuis uit te voeren, maar ook verdergaande ingrepen zijn soms mogelijk. We overleggen graag de mogelijkheden met u.

  • Dierenarts aan huis in Utrecht en omgeving
  • Diverse ingrepen mogelijk
  • Haal- en brengservice inbegrepen

Haal- en brengservice

Indien een behandeling niet volledig thuis kan plaatsvinden, kiezen we er in overleg met u voor om een gedeelte van de behandeling op de praktijk uit te voeren. Vervolgens kunnen we de vervolgbehandelingen in het gemak van uw eigen woning uitvoeren. Mocht dit het geval zijn, kunt u rekenen op onze handige haal- en brengservice. Hierbij halen we uw huisdier op en brengen we hem naar de praktijk. Na de behandeling of diagnose wordt uw dier uiteraard weer thuis gebracht.

Bent u klant van onze hondenuitlaatservice?

Goed nieuws! Klanten van de hondenuitlaatserivce profiteren van een extra service, waarbij wij uw hond voor of na de wandeling kunnen behandelen. Denk bijvoorbeeld aan vaccineren. Daarbij ontvangen deze klanten 10% korting op de reguliere dierenarts prijzen (exclusief voer).

Contact opnemen met de thuisdierenarts

Voor meer informatie over een dierenarts aan huis of voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met ons via de contactgegevens aan de rechterzijde van de pagina.