4,7 | 54 Reviews

Vandaag geopend van 08.30 tot 18.00

Bespaar ruim 20% met het PETcomfort Zorgplan

Honden en katten wachten in een aparte wachtkamer

Volledige gezondheidsinspectie vanaf € 45,00

Juni chipmaand!

3 juni, 2013


chipmaand_1375774299“Maak van je dier geen asielzoeker, chip je dier !” is ook dit jaar de slogan van de jaarlijkse Chipmaand, die net als voorgaande jaren ook bij PETomfort weer in juni plaatsvindt. Tijdens de Chipmaand staat het chippen en registreren van je huisdier centraal.

Tijdens deze maand kun je je huisdier bij PETcomfort laten chippen én registreren voor 25 euro!

Een goed moment dus om dit vooral nog vóór de vakantie te regelen want juist in de vakantieperiode raken veel huisdieren zoek. Huisdieren die mee gaan op vakantie verdwalen eerder in een nieuwe omgeving. Een huisdier dat thuisblijft of bij een oppas wordt achtergelaten kan ook nog wel eens weglopen omdat de situatie vreemd is of omdat de oppas niet zo goed bekend is met het dier.

Een dier dat gechipt is én bij een databank geregistreerd staat, kan gemakkelijk met zijn baasje herenigd worden. Zonder chip kan het dier niet geïdentificeerd worden en zonder registratie bij een databank zijn de adresgegevens van de eigenaar niet bekend. Mensen die hun dier wel gechipt hebben doen er goed aan te checken of de gegevens die in de databank geregistreerd staan nog correct zijn.

Deel dit bericht