4,7 | 54 Reviews

Vandaag geopend van 08.30 tot 18.00

Honden en katten wachten in een aparte wachtkamer

Volledige gezondheidsinspectie vanaf € 45,00

Bespaar ruim 20% met het PETcomfort Zorgplan

Hond van de maand april is Max!

1 april, 2016


DE ONDEUGENDE CHARMEUR

Twee opgewekte, glimmende ogen kijken me aan als ik de voordeur opendoe. Max grijnst en kwispelt tevreden met zijn gekrulde staart. We hebben volgens mij nog geen dag meegemaakt dat Max ons nukkig opwachtte. Altijd weer staat hij na het openen van de voordeur vrolijk voor je. “Hoera! Let’s go!”

Max02

Max is ziek en dat vinden we heel jammer. We kennen hem al lang en hij hoort er gewoon helemaal bij. Max verdient het daarom dubbel en dwars om hond van de maand april te zijn.

Max07

Dikke vrienden

Max is een echt reutje met een flinke snor en wilde wenkbrauwen. Zijn vacht is zonkleurig, dat past wel bij zijn vrolijke karakter. Hij heeft bij PETcomfort een grote groep vrienden om zich heen verzameld. Hij kan het vooral goed vinden met honden die zichzelf zielsgelukkig in de bosjes storten voor het opduikelen van de perfecte stok. Waterplassen, kreupelhout, graslanden, hij holt overal vrolijk doorheen. Het liefst met zijn beste vrienden.

Max05

Beschermer van de roedel

Max voelt zich zo thuis in de groepen, dat hij ‘zijn roedel’ soms nogal brutaal verdedigt. We hebben hem ongegeneerd horen schelden tegen een arrogante passant. “Schooier”, “gladjakker”, “hee hoo, scheer je weg!” Lief bedoeld, want hij beschermt zijn maatjes, maar zo vat een vierpotige passant dat meestal niet op. Die loopt dan sissend de laan uit. Als we Max uitleggen dat hij zo niet met andere honden mag omgaan, zie je hem blozen. De rest van de wandeling blijft hij poeslief. Dan staat hij het liefst strak tegen je aan en incasseert hij iedere aai die hij kan krijgen. Ook luisteren kan hij dan plots fantastisch. “Ik liet me gewoon even gaan, sorry…”

Max06

Ondeugd

We hebben Max thuis ook weleens aangetroffen, omringd door plastic verpakkingen, lege blikjes en ander vuilnis. Verrukt en trots op de ravage, maar toch betrapt keek hij op. Weer met rode wangen, want hij wist heel goed dat het niet mocht, maar ach, hij kon gewoonweg de verleiding niet weerstaan. “Het rook gewoon zo goddelijk onderin de prullenbak, met zo’n neus als de mijne kan ik dat toch niet negeren?” We ruimden de boel op en namen een breed glimlachende Max mee. We kunnen nooit echt boos op hem zijn, want hij is zo’n ongelooflijke charmeur. Als u z’n kop ziet, begrijpt u ongetwijfeld wat we bedoelen.

Max04

Lief

Max is stoer, maar tegelijkertijd ook ontzettend lief. Een heerlijke knuffelkont. We worden blij van z’n vrolijke, ondeugende kop en zijn gekrulde staart. Hij is volstrekt geen saaie Piet, integendeel, Max brengt leven in de brouwerij. We hopen dat hij toch nog een tijdje zonder pijn mee kan wandelen! Go Max!

Max03

Deel dit bericht