4,7 | 54 Reviews

Vandaag geopend van 08.30 tot 18.00

Honden en katten wachten in een aparte wachtkamer

Bespaar ruim 20% met het PETcomfort Zorgplan

Volledige gezondheidsinspectie vanaf € 45,00

Herfst in aantocht!

Het is weer zover; de herfst is begonnen! We gaan er massaal op uit met de honden; lekker  wandelen in het bos, door weer en wind, elk seizoen heeft haar charme! Een keertje toch wat minder zin om de hond uit te laten? PETcomfort laat met alle liefde uw maatje uit voor u! Onze uitlaatservice bestaat uit een breng- en haalservice, waarbij uw hond samen met andere honden met volle teugen kan genieten van een lange wandeling op een van onze vaste uitlaatplekken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Nieuw ontwormingsmiddel Milpro: nu 4 halen, 3 betalen!

U bent er waarschijnlijk al lang van op de hoogte; huisdieren kunnen parasieten hebben die schadelijk zijn voor mens en dier. Zowel honden als katten kunnen parasieten overdragen op mensen! Milpro is het nieuwste ontwormingsmiddel en kunt u vanaf heden bij ons in de praktijk verkrijgen. Milpro beschermt uw hond of kat tegen alle belangrijke wormen, en is verkrijgbaar als smakelijke tabletten. In de maand oktober hebben wij een leuke actie; 3 + 1 gratis! 

Almo nature

Katteneigenaren opgelet; Sinds kort kunt u Almo nature bij ons in de praktijk verkrijgen. De natuurlijke producten van Almo Nature worden ontwikkeld met de focus op dieren en hun welzijn. De producten van Almo nature zijn 100% dierproefvrij. De enige test die uitgevoerd wordt op dieren is de smaaktest, om ervoor te zorgen dat de producten altijd smakelijk zijn. De katten die betrokken zijn bij dergelijke tests wonen thuis bij hun eigenaren, die ermee hebben ingestemd dat hun viervoetige vrienden de producten proeven. Maak dus kennis met de voordelen van Almo nature:

  • Kwalitatief hoogwaardig voer
  • Zeer smakelijk!
  • Dierproefvrij
  • Vriendelijke prijs

Even voorstellen…

Misschien heeft u al kennis gemaakt met Deborah in de periode juni tot en met augustus toen zij haar afstudeerstage liep bij ons. Vanaf september is zij bij ons in dienst!

Ik ben Deborah en ben in 2014 afgestudeerd als paraveterinair aan het groenhorst college te Nijkerk. Al vanaf dat ik een klein meisje was ben ik dol op dieren. Uit het nest gevallen vogeltjes werden al vroeg bij mij afgeleverd om te worden verzorgd. Daarom was het voor de mensen om mij heen geen verassing dat ik deze studie ging doen. Eén van mijn passies is de sledehondensport. Sinds 4 jaar ben ik een trotse eigenaar van mijn eigen trouwe viervoeter Chula, een siberische husky teef (hoe kan het ook anders :P) waar ik deze sport ook mee beoefen.
Contact met mens en dier is wat mijn werk als paraveterinair zo leuk maakt. Het geeft veel voldoening om een dier te zien opknappen door de juiste verzorging van de baas.
In mijn vrije tijd houd ik van dansen, muziek maken en er op uitgaan met mijn hond.

Tot zo ver weer deze nieuwsbrief, fijne herfst!, Het PETcomfort Team.