Laatste nieuws

Zorgeloos op vakantie met uw huisdier!

Geschreven op 15 juni 2018

Ga voorbereid op reis en kom langs bij Dierenkliniek PETcomfort voor een Vakantie APK voor uw huisdier. Download de PDF bestanden met meer informatie of lees hem gelijk online: Vakantie APK honden Vakantie APK katten

Verder lezen

Honden van de maand zijn Schurk en Shane!

Geschreven op 3 februari 2017

OP BOEVENPAD MET SCHURK & SHANE Ze kijken om zich heen. Voor hen lopen kleine dotjes, parmantig met de staartjes omhoog. Achter hen loopt de uitlaatmedewerker, ze moet lachen om de labradorparade waarvan de deelnemers maar één doel voor ogen hebben: de zwemvijver. Links naast hen zien ze een staart uit een zelf gegraven kuil... Read more »

Verder lezen

Hond van de maand juni is Zeppa!

Geschreven op 2 juni 2016

KNORKNOR VERSUS WOEFWOEF Zeppa is buitengewoon knap, lief, zachtaardig, gezellig en trouw, maar we vragen ons soms ook af of Zeppa, (de labrador van Severina) een hond of een varken als moeder had? Zijn er bewijzen van? Speende ze al die jaren geleden aan de tepels van een labrador? Of was het toch zo’n gezellige... Read more »

Verder lezen

11 t/m 17 april: Week van de teek + Aanbieding

Geschreven op 7 april 2016

Het is niet dat ze een eigen week hebben gekregen, omdat het zulke charmante, karakteristieke beestjes zijn. In tegendeel, de week van de teek is ontstaan om de aandacht te vestigen op de gevolgen van tekenbeten. Dat mensen er vervelende kwalen aan kunnen overhouden is inmiddels wel bewezen. Of dat bij honden ook zo is,... Read more »

Verder lezen

Hond van de maand april is Max!

Geschreven op 1 april 2016

DE ONDEUGENDE CHARMEUR Twee opgewekte, glimmende ogen kijken me aan als ik de voordeur opendoe. Max grijnst en kwispelt tevreden met zijn gekrulde staart. We hebben volgens mij nog geen dag meegemaakt dat Max ons nukkig opwachtte. Altijd weer staat hij na het openen van de voordeur vrolijk voor je. “Hoera! Let’s go!” Max is ziek... Read more »

Verder lezen

Feel-good-verhaal voor de paasdagen

Geschreven op 24 maart 2016

OVER EEN KITTEN DIE HAAR FAMILIE TERUGVOND We keken er vertederd, maar tegelijkertijd ook wat bezorgd naar. Ze stuntelde wat onhandig op de behandeltafel en stal onze harten. Vier weken oud, grijskleurig, pluizig en moederziel alleen. De eenzame kitten Letterlijk, want de grijze kitten was veel te vroeg van haar moeder gescheiden en daarna weggehaald bij... Read more »

Verder lezen

Hond van de maand februari is Kira!

Geschreven op 18 februari 2016

PAS OP! ZWIJMELGEVAAR Het zou ons niets verbazen als Kira op Valentijnsdag geboren zou zijn. We zijn allemaal een beetje verliefd op haar. Kira is een chocoladebruine, ranke labrador (voor zover een labrador rank kan zijn) en een heel lief meisje. Zo eentje die je, je als mens voorstelt met twee glanzende vlechtjes, rode wangen... Read more »

Verder lezen

Hond van de maand januari is Bink!

Geschreven op 14 januari 2016

KALMTE ZAL U REDDEN Misschien verklaren jullie me voor gek, maar Bink is een uitstekende gesprekspartner. Hij luistert naar je en kijkt je af en toe veelbetekenend aan. Met zo’n blik van: “je maakt je veel te druk, ga gewoon op je gevoel af”, want dat is Bink; een gevoelshond. Hij gaat z’n neus én... Read more »

Verder lezen

Hond van de maand december is Igor!

Geschreven op 15 december 2015

ACTEERLESSEN VAN EEN PROFESSIONAL Na zonneschijn komt regen. Als het aan Igor ligt in elk geval. “Niets is zo verfrissend als een flinke bui”, zie je hem denken als de eerste druppels uit de hemel neerdalen. Terwijl andere honden klagen over natte voetjes en rillend onder de bomen schuilen, wandelt Igor glimlachend door het natte... Read more »

Verder lezen

Nieuw fotoalbum ‘Herfst’

Geschreven op 11 december 2015

Er is weer een nieuw fotoalbum van de uitlaathondjes! Kijk gauw hier .

Verder lezen

Konijnensterfte door VHD virus.

Geschreven op 11 december 2015

Helaas steekt het zeer besmettelijke en dodelijke virus VHD de kop weer op. Gelukkig bestaat er een goed vaccin voor konijnen om deze te voorkomen. Het is wel nodig om deze vaccinatie jaarlijks te herhalen bij het konijn, om effectief te blijven. Meer over deze ziekte kunt u hier lezen.

Verder lezen

Hond van de maand november is Teuntje!

Geschreven op 3 november 2015

Very Important Dog Wij voelen ons zeer gevleid. Volgens haar baasje is Teuntje verslaafd aan PETcomfort. Sommige honden verafschuwen een bezoekje aan de dierenarts (hoe lief we ook voor ze zijn). Baasjes duwen, trekken en slepen met man en macht hun hondenkind naar binnen. Waarna ze de buitendeur met een klap dichtslaan, want anders begint... Read more »

Verder lezen

Nieuw: herfst nieuwsbrief

Geschreven op 19 oktober 2015

Het is u vast ook al opgevallen: de bomen verkleuren en de blaadjes vallen weer. Een wandeling door het bos heeft in de herfst iets magisch. In deze nieuwsbrief wijzen we u op de herfst- of oogstmijt, want die geniet net zo van de herfst als wij dat doen. We informeren u ook graag over... Read more »

Verder lezen

Hond van de maand oktober is Jasper!

Geschreven op 13 oktober 2015

GOEDEMIDDAG, HOE MAAKT U HET? “Dag, hoe maakt u het?” Dat zou Jasper zeggen als hij kon praten. Jasper is een gentleman, een vriendelijke en hoffelijke heer. Een monocle zou hem niet misstaan. “Jasper, ik maak het uitstekend en u ook meneer, want mijn collega’s en ik hebben u tot hond van de maand verkozen!”... Read more »

Verder lezen

Gratis Fotoshoot op 30 september!

Geschreven op 22 september 2015

30 SEPTEMBER: FOTOSHOOT BIJ DIERENKLINIEK PETCOMFORT! Dierendag komt er weer aan! Een leuk moment om uw huisdier in het zonnetje te zetten! 30 september komt dierenfotograaf Wander de Bode bij ons op de praktijk om uw huisdier gratis op de gevoelige plaat vast te leggen. U krijgt zelfs 1 foto van hem cadeau! Tussen 16:00-18:45... Read more »

Verder lezen

Hond van de maand augustus is Tommy!

Geschreven op 5 augustus 2015

RENNEN IS EEN VAK Tommy gaat sinds juni mee met de uitlaatservice van PETcomfort. Hij heeft een vreselijk lieve kop. In de bus leek hij in eerste instantie de ‘kalmheid zelve’, maar eenmaal in het Gagelbos… 

Verder lezen

Hond van de maand juni is Bilbo!

Geschreven op 1 juli 2015

HET ZONNETJE BUITENSHUIS “Het zonnetje in huis”, zeggen ze wel. Al is hij bij ons het zonnetje buitenshuis. Bilbo is bij PETcomfort ‘hond van de maand’. Een welverdiende titel, want Bilbo is dé harige vertaling van het woord ‘vrolijk’. Klein feestje Er steekt een wit staartje boven het hoge gras uit. Zwaaiend, van links naar rechts,... Read more »

Verder lezen

PETcomfort Nieuwsbrief juni 2015

Geschreven op 1 juni 2015

De zomer nieuwsbrief is uit met daarin onder ander de volgende onderwerpen: gratis terugkomdagen voor pups en kittens en de maand van het gebit!

Verder lezen

Nieuwsbrief januari 2015

Geschreven op 16 januari 2015

De winter nieuwsbrief is uit met daarin onder ander de volgende onderwerpen: gratis terugkomdagen voor pups en kittens en de maand van het gebit!

Verder lezen

Klanttevredenheidsonderzoek 2014

Geschreven op 24 april 2014

Dierenkliniek PETcomfort ontvangt een prachtige beoordeling van hun klanten. De dierenkliniek, gespecialiseerd in kleine huisdieren zoals honden en katten, hield afgelopen voorjaar een anoniem klanttevredenheidsonderzoek om te peilen waar de kansen liggen.

Verder lezen

Meer nieuws