Dierenkliniek PETcomfort Utrecht

Vandaag gesloten

Gedragstherapie hond

56_Lize_Lancee_1

Lize Lancée is gediplomeerd en erkend diergedragsdeskundige en heeft zich door middel van diverse opleidingen gespecialiseerd in het oplossen van gedragsproblemen bij honden. Haar doel binnen haar hondengedragspraktijk is het aan de hand van positieve en diervriendelijke methoden oplossen van ongewenst of probleemgedrag bij honden. U kunt bij haar terecht voor zowel een gedragsconsult als een privé training.

Een gedragsconsult

Vraag een gedragsconsult aan voor het oplossen van een gedragsprobleem van uw hond. Voorafgaand aan het gedragsconsult krijgt u een uitgebreide vragenlijst over het gedrag van uw hond opgestuurd. Deze vragenlijst gaat in op de specifieke omstandigheden en in het bijzonder het probleemgedrag van uw hond.

Vervolgens komt er een huisbezoek, waarbij aan de hand van de vragenlijst een uitgebreid gesprek plaatsvindt over het probleemgedrag van uw hond. Tijdens het huisbezoek zal het gedrag van uw hond worden geobserveerd en indien nodig zal er een gedragstest worden uitgevoerd. Aan de hand van de vragenlijst, het gesprek en de gedragsobservaties zal er een diagnose en een daarbij passend advies en behandelingsplan worden opgesteld.

Na het gesprek krijgt u een hand-out toegestuurd, waarbij alle adviezen en behandelingen duidelijk op papier zijn uitgewerkt, zodat u stapje voor stapje kunt gaan werken aan het veranderen en verbeteren van het gedrag van uw hond.

Privé training

Wanneer u geen tijd heeft om naar een hondenschool te gaan of wanneer het geen optie is om met uw hond een hele cursus te volgen, dan kan u een op maat gemaakte privé cursus voor u en uw hond aanvragen.

De privé training is vergelijkbaar met een hondentraining in groepsverband. Het belangrijkste verschil is dat er in overleg met u wordt bepaald hoeveel trainingen u wilt afnemen en wat uw specifieke doel is. Zo is er altijd een moment te vinden, zodat u toch kunt trainen met uw hond rekening houdend met uw wensen. Door de persoonlijk begeleiding zal er bovendien sneller resultaat behaald worden.

Een trainingssessie bestaat uit 45 minuten per keer. Hierbij wordt er ongeveer 15 minuten trainingsinstructies aan de eigenaar gegeven en 30 minuten besteed aan het trainen van de hond. Per sessie wordt er een uitgebreid instructieformulier gegeven, zodat u de geoefende trainingen zelfstandig kan uitvoeren.

Tarieven gedragtherapie honden

Gedragsconsult
90 Euro inclusief 21% BTW

  • intakegesprek
  • vragenlijst
  • huisbezoek
  • persoonlijk gesprek
  • gedragsobservatie
  • gedragstest (optioneel)
  • advies- en behandelingsplan
  • nazorg

Privé training
45 Euro inclusief 21% BTW

Bel voor meer informatie over gedragstherapie voor honden naar 06-27327206 of kijk op www.hondengedragspraktijk.nl.