Dierenkliniek PETcomfort Utrecht

Vandaag geopend van 08.30 tot 19.00

Dierenartsen

Dierenarts Severina Boslooper

Ik ben de oprichtster van PETcomfort. In 2000 ben ik afgestudeerd als dierenarts, waarna ik gedurende 5 jaar binnen verschillende praktijken werkzaam ben geweest. De laatste twee jaar was ik werkzaam in Engeland. Hoewel ik in deze periode als erg plezierig ervaren heb, voelde ik toch de behoefte om iets voor mijzelf te beginnen.

Eind 2005 besloot ik om een nieuwe weg in te slaan. Ik wilde iets nieuws opzetten, een luxe huisdierenservice gecombineerd met eerstelijns diergeneeskunde. ‘Gemak voor mens en dier’ is het motto van Dierenkliniek PETcomfort, ik probeer dan ook samen met mijn medewerkers een zo optimaal mogelijk dienstenpakket aan te bieden. De overstap van dierenarts naar ondernemer/dierenarts is mij erg goed bevallen. Ik hoop in de toekomst nog meer diensten aan ons dienstenpakket te kunnen toevoegen, waardoor we de eigenaren en huisdieren nog beter kunnen bedienen. Ik ben op de dinsdag, woensdag en vrijdag in de dierenartspraktijk. De andere dagen ben ik bij mijn dochtertjes Louisa, Carmen en Anna.

Dierenarts Brenda Tollenaar

Mijn naam is Brenda Tollenaar en in 2006 ben ik afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende praktijken gewerkt en vanaf eind 2014 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek PETcomfort. Ik vind het fijn om dieren en eigenaren zo goed mogelijk te helpen, om samen de juiste behandeling uit te zoeken. Alle dieren verdienen immers een op maat gemaakt plan! Als dierenarts heb je een enorm afwisselend beroep, naast spreekuur doe je ook operaties. Het is geweldig om de dieren waar iedereen veel om geeft uiteindelijk weer beter te maken en een blije patiënt mee naar huis te geven!